Искаш ли да играеш с нас?

Спиго постоянно търси най-добрите разработчици на игри и уеб сайтове в света, които имат интерес да допринесат за промени в бързо развиващо се предприятие.

Разработването на игри е страхотно занимание! Създавате мини-вселена, в която играчът действа и играта съответно реагира. Само Вашето въображение определя границите! Най-яките игри са създадени от хора с невероятни идеи!

Пътешествие
Пътешествие - от пробна версия до завършена игра
Джунгла
Джунгла
Лас Вегас
Лас Вегас

В Спиго обичаме да реализираме идеи. Например, игри като Пътешествие и Джунгла са измислени от група млади хора в кухнята на студентска квартира в Орхус, Дания през 2006 г. Студентите нахвърлиха идеите си с молив на лист хартия и с помощта на Photoshop ги превърнаха в чудесните графики, които сте виждали в игрите.

Какво прави Спиго?

Ние също така създаваме игри за iPhone/iPad и Android. Ако Вие сте съставили игра за iPhone/iPad или Android, бихме проявили интерес да я купим.

В момента създаваме уеб игри, както и игри за iPhone/iPad и Android. Също така планираме игри за всички платформи, в които има съответен интерес от страна на потребителите. Обичаме да изпробваме нови технологии и да обновяваме игрите, които вече сме създали. От особено значение за нас е да работим със специалисти, които са способни да работят в динамична среда и имат готовността постоянно да се развиват и да придобиват нови умения. В момента разработваме игрите си с помощта на Java, Unity, Objective C / Cocoa Touch, OpenGL, Box2D, Html5, PlayN, както и създадената от нас програма Java framework Libzard.
Ако имате създадена от Вас игра за iPhone/iPad или Android, бихме, не се колебайте да ни я представите. Бихме я закупили, ако събуди интереса ни.

Спиго е известен като един от сайтовете с най-приятна атмосфера. Разбира се, това на първо място е багодарение на потребителите, но в голяма степен и на игрите, които екипът ни разработва. Стремим се да предоставяме практични функции за потребителите и постоянно да актуализираме сайта, за да отговаря на изискванията на времето. В момента работим по нови промени в дизайна и функциите за потребители.

Искаме Ви в нашия отбор

Ако се занимавате с разработване на уебсайтове през свободното си време или дори професионално, бихме се радвали да се свържете с нас. Желателно е да имате квалификации в областта на информатиката, софтуерно инженерство или близки специалности. Изпратете email на английски език до Michael, директора на отдел "Игри" или до Kasper, главния изпълнителен директор.

Много е важно човек да има желание за нещата, които върши и да бъде част от преуспяващ екип. Ние работим в малък, сплотен екип и се стремим да го запазим такъв. За това ние ценим индивидуалния принос на всеки член от екипа ни към развитието на игрите.